Mina sidor

Hyresgäst

Är du hyresgäst så kan du se uppgifter om din hyra och göra felanmälan. Du loggar in med ditt personnummer.  Saknar du eller har glömt ditt lösenord väljer du att klicka på "Glömt lösenord" så får du ett nytt.

Sökande

Din intresseanmälan är nyckeln till en ny bostad hos Witalabostäder. Vid registreringen får du därför frågan om du vill skapa en intresseanmälan. Det är dagen som du inkommit med din intresseanmälan till oss som utgör ditt ködatum.

Håll din intresseanmälan aktuell

En intresseamälan är aktuell under ett år och du ansvarar själv för att din intresseanmälan förlängs.

Witalabostäder har valt bostadskö som grundprincip när det gäller all uthyrning av bostäder. Om du registrerat att du vill ha utskick via e-post kommer en påminnelse att skickas ut till dig några veckor innan din intresseanmälan går ut. Även när du loggar in kommer du att få ett meddelande om att din intresseanmälan snart är inaktuell.

Uppdatera din intresseanmälan

Genom att uppdatera dina registreringsuppgifter minst en gång under 1 år, ser du till att din intresseanmälan hålls vid liv. Du måste vara inloggad för att ändra eller göra en ny intresseanmälan. Om du inte längre behöver en ny bostad kan du när som helst avregistrera dig. Om din intresseanmälan gått ut får du registrera dig igen och börja om med nytt ködatum.

 

Vilka krav som ställs för att hyra av oss kan du läsa i vår uthyrningspolicy.

Logga in


Glömt ditt lösenord?